Gellak, maar wat is het nou eigenlijk?

Het is een product dat lijkt op nagellak. Het is een hybride, wat betekent dat de helft bestaat uit nagellak en de andere helft uit gel. Het product is dun en sterk genoeg om op dezelfde manier te worden toegepast als nagellak, maar het is uitgehard op een speciale wijze waardoor het een grote flexibiliteit en duurzaamheid heeft. Het heeft ook de ongelooflijke glans die alleen geassocieerd wordt met gelnagels.

Voor wie is de lak het meest geschikt?

Gel lak is het meest geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels willen behouden. Eenmaal gezet ziet het resultaat er minimaal 3 weken goed uit, vanaf dag 1 tot dag 21, maar zal het de nagelbedden niet beschadigen.

Maar ook bij een nagelverlenging wordt de nagel vaak afgelakt met een gellak. Het resultaat is prachtig en lang houdend.

Hoe verschilt deze lak van normale nagellak?

Typische nagellak droogt door verdamping, wat betekent dat de manicure meestal pas na 2 tot 3 minuten is uitgehard. Gelnagellak daarentegen droogt binnen enkele minuten met behulp van UV-licht. Je nagels zijn dus meteen helemaal droog. Daarnaast fungeert gellak als een geplastificeerde coating, die met name is geschikt voor een langdurige glans.

Wij werken onder andere met het prachtige merk Diva, Cco en Loveness dit zijn professionele producten met mooie kleuren in het assortiment.

Diva Gellak
Wij werken onder andere met het prachtige merk Diva, dit is een professioneel product met mooie kleuren in het assortiment.

Benieuwd naar de prijs voor een gellak, kijk even bij ons prijslijst

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
NC nails

NC nails