Verzorging Tips

*  Je hebt een mooie set gelnagels laten zetten maar om deze ook zo lang mogelijk mooi te houden is het heel belangrijk dat je ze goed verzorgt.
*  Kunstnagels zijn sterk maar dat betekent niet dat je er alles mee mag doen, voorkom druk op de nagels.
Door teveel druk op de kunstnagels kan er lucht ontstaan, gebruik je kunstnagels ook niet om blikjes of andere dingen te openen.
*  Laat je kunstnagels op tijd nabehandelen, normaal is dat nodig tussen de  3 en de 4 weken, afhankelijk van de groei van de nagels. Wacht je te lang dan kunnen de nagels gaan breken doordat ze te lang zijn geworden.
*  Ben je een nagelbijter dan is een nabehandeling waarschijnlijk eerder nodig, de nagels van een nagelbijter groeien namelijk sneller.
*  Gebruik altijd handschoenen als je veel met je handen in het water zit, gebruik maakt van schoonmaakmiddelen of in de tuin gaat werken.
*  Zorg dat je minimaal 2 keer per dag je nagelriemen insmeert met verzorgende nagelriemolie. Dit houdt je nagelriemen en nagels soepel waardoor ze minder snel beschadigen wanneer je ze stoot.
*  Verzorg je handen elke dag met een voedende handcrème.
*  Door stoten en peuteren aan de nagels kunnen luchtrandjes ontstaan. Wanneer je dit opmerkt is het raadzaam om je nagels eerder bij te laten werken.
*  Door zwangerschap, hormonale klachten, medicijngebruik, stress of een ziekte kunnen de kunstnagels loslaten.
*  Als je nagellak wilt verwijderen gebruik dan nagellakremover ZONDER aceton.
*  De onderkant van je nagels kun je het beste met een nagelborstel schoonmaken.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
NC nails

NC nails